Hamit Özdağ İmam Hatip Ortaokulu


Vizyon: Öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli,toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak, Her çocuğun içindeki yaratıcı, çok yönlü, haklarını koruyabilen,güven, hoşgörü ve sevginin hakim olduğu bir ortam yaratmak, Eğitim – Öğretim etkinliklerinde, çağdaş teknolojinin getirdiği tüm olanakların kullanıldığı bir ortamı öğrencilerimizin hizmetine sunmak, Okulumuzu; öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile çevrede örnek gösterebilecek ve gurur duyacak bir kurum haline getirmek, Öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını en kısa sürede gidererek, onları başarıya götüren yolda motive edip, umut ve güveni aşılayarak hedeflerine emin adımlarla gitmelerini sağlamak, Çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmak.

Misyon: Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.

Başarılar: 2020-2021 Öğretim yılı LGS ilçe birincisi okulumuz öğrencisi oldu. Birçok sosyal ve kültürel içerikli yarışmada dereceler alındı. Bursluluk sınavlarında ortalamanın üzerinde kazandırma oranına ulaşıldı. Hijyen ve temizlik konusunda birçok belge alındı.

Saatler: 08:30 - 15:00
Isınma: Katı yakıtlı kalorifer sistemi mevcuttur.
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce, Arapça
Servis Bilgisi: Öğrenci servisleri mevcut olup, ulaşımla ilgili herhangi bir sorun yaşanmamaktadır. İl merkezinden gelen öğretmenlerin kendi imkanlarıyla tuttuğu özel öğretmen servisleri mevcuttur.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: Okulumuz Ortaöğretim kurumudur. İlk mezunlarını 2019-2020 eğitim öğretim yılında vermiştir. Mezun öğrencilerimiz çoğunluğu nitelikli bir okulu kazanma hakkını elde etmiştir. 2020-2021 yılında LGS ilçe 1.si okulumuz öğrencisi olup başarılarımız her geçen gün artmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: Mevcut öğrenci sayımız 316 olup, sınıflarımız en fazla 22 kişiden oluşmaktadır.

Telefon - 0 462 721 6172

Belgegeçer - (462) 721 6173

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://hamitozdagiho.meb.k12.tr

Adres - Yolgören Mahallesi. Trabzon Caddesi. 1 Nolu Akasya Sokak. No17/B PK. 61700 Araklı / TRABZON

Öğretmen :33
Öğrenci :319
Derslik :14
Çok Amaçlı Salon :1
Resim Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1400
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - İlçe Merkezinde yer almaktadır.

Adres - Yolgören Mahallesi. Trabzon Caddesi. 1 Nolu Akasya Sokak. No17/B PK. 61700 Araklı / TRABZON

Ulaşım İlçemize ulaşım çok rahat olup, Araklı dolmuşlarıyla ve otobüsleriyle günün her anında ulaşım mümkündür.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde yer almaktadır. il merkezine 42 km mesafededir.